Dwayne Witman

Sinds juni 2014 ben ik gestart bij de McKey Group. De McKey Group bevat drie labels, McKey Services, het Ingenieurs Collectief en Kraftsmen. Hier heb ik het gevoel dat er daadwerkelijk verder gekeken wordt dan alleen het CV of het functieprofiel van een organisatie. Er schuilt meer achter het document en dat is juist waarom ik de arbeidsbemiddeling zo interessant vind. Met mijn HR achtergrond in combinatie met mijn passie voor techniek ga ik graag dieper in op de intrinsieke-, en extrinsieke motivatie van kandidaten om samen tot realistische vervolgstappen te komen. Ik breng kandidaten namelijk graag naar een plek waar ze gelukkig zijn en waar ze zich ‘thuis’ voelen. Buiten het bovenstaande om peil ik graag de behoefte van de organisatie en tracht een oplossing te realiseren die bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen. Dit gaat verder dan alleen maar het plaatsen van kandidaten. Om uiteindelijk een goede match te kunnen maken is er een grondige screening nodig waarbij ook out of the box gedacht wordt. Psychologische aspecten worden hierin niet vergeten.

Om dit te realiseren worden organisaties geanalyseerd op de “harde” en “softe kant” en wordt gekeken naar een maatoplossing voor de onderneming. Diverse modellen waaronder ‘de Mintzberg theorie’ liggen hieraan ten grondslag. Bij de McKey Group denken we niet in hokjes, maar kijken we naar mogelijkheden die we kunnen aangrijpen om zowel de kandidaten als klanten te voorzien van een juist advies. Recruitment is daarom in mijn ogen meer dan een geautomatiseerd proces.

Ik ben 31 jaar en in mijn vrije tijd voetbal, fitness en fotografeer ik graag. Daarnaast ben ik ook te vinden in de buitenlucht aan het wandelen met mijn 2 honden. Stil zitten vind ik moeilijk, daarom pak ik graag klussen aan in en om het huis en onderneem ik graag activiteiten met familie en vrienden en mijn gezin.